Wynanda Zeevaarder

Workshops

Ik geef workshops aan beginnende en gevorderde koorzangers, werk dan o.a. aan zangtechniek, inzicht in bladmuziek lezen en handigheidjes voor het instuderen van nieuwe muziek.

Workshop Notas Españolas

Er worden een paar Spaanse liedjes ingestudeerd na een warming-up/adem- en stemoefeningen. Er kunnen ook wijn en tapas aan te pas komen!

Workshop Spirituals/gospels

Eerst een warming-up/adem- en stemoefeningen, daarna een stukje geschiedenis over het ontstaan van deze ontroerende muziek en vervolgens zingen we er een aantal.

Meerstemmigheid en improvisaties.

Workshop op maat

Voorbeeld: workshop voor een verjaardag: fysieke warming-up, adem/stemoefeningen, twee- en driestemmige klassieke liederen/aria’s in verschillende talen.

Voorbeeld: workshop team-uitje: fysieke warming-up, adem/stemoefeningen, pop/country/jazzsongs.

Spreek je op congressen, geef je colleges, presenteer je offertes, wil je overtuigen tijdens een vergadering, een sollicitatiegesprek of in een team…?  Je kunt jezelf met meer vertrouwen en meer zelfbewust presenteren en communiceren door stem- en non-verbale technieken.

Workshop Bewust Stemgebruik, meer Zeggingskracht

Tijdens de workshop wordt gewerkt aan adem, stem (dictie, expressie, resonans/klankkleur), houding/lichaamstaal en communicatie. Tot slot pas je de aangeleerde technieken toe op een tekst en/of song. Je kunt eventueel werk gerelateerde tekst/informatie meenemen.
Het resultaat is een betere adem- en stemtechniek, houding en expressie en daardoor meer rust/ontspanning, zeggingskracht en plezier.

Wynanda Zeevaarder Workshops